O podjetju

O podjetju

IT Studio d.o.o. predstavlja skupino visoko usposobljenih neodvisnih IT strokovnjakov, usmerjenih predvsem v svetovanje, testiranje in zagotavljanje kakovosti.

icon-telco.gif
Produkti

Produkti

Odlikujejo nas leta izkušenj na področju zagotavljanja vrhunske podpore testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji z orodjem Telco Fulfilment Test Suite.

icon-telco.gif
Storitve

Storitve

Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo širokega nabora celostnih in posameznih IT in Telco storitev, vse od zasnove pa do implementacije rešitev.

icon-telco.gif
Reference

Reference

Odlikujejo nas leta izkušenj z razvijanjem rešitev za visoko odgovorne projekte v sodelovanju z največjimi IT in telekomunikacijskimi podjetji na svetu.

icon-telco.gif

Zagotavljanje kakovosti

Naša ekipa profesionalcev, ki imajo za sabo že več let izkušenj na področju testiranja, se celostno loti postopka zagotavljanja kakovosti. Najprej se pripravi test plan, kjer se določijo aktivnosti, vloge, tveganja in prioritete. Test dizajn je posebej prilagojen produktu in izdelan v skladu z dokumentacijo. Po ustvarjenem test planu se začne izvajanje testov, ki jim sledi analiza ugovljenih težav. Na podlagi pridobljenih ugovotitev razvijemo primerna testna orodja in rešitve za vaš primer.