O podjetju

O podjetju

IT Studio d.o.o. predstavlja skupino visoko usposobljenih neodvisnih IT strokovnjakov, usmerjenih predvsem v svetovanje, testiranje in zagotavljanje kakovosti.

icon-telco.gif
Produkti

Produkti

Odlikujejo nas leta izkušenj na področju zagotavljanja vrhunske podpore testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji z orodjem Telco Fulfilment Test Suite.

icon-telco.gif
Storitve

Storitve

Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo širokega nabora celostnih in posameznih IT in Telco storitev, vse od zasnove pa do implementacije rešitev.

icon-telco.gif
Reference

Reference

Odlikujejo nas leta izkušenj z razvijanjem rešitev za visoko odgovorne projekte v sodelovanju z največjimi IT in telekomunikacijskimi podjetji na svetu.

icon-telco.gif

Vodenje projektov

Kvalificirano vodstvo je ključnega pomena za uspeh projekta. S sposobnim, učinkovitim in produktivnim vodjem projekta bo vaša ekipa ustvarila rezultate, ki jih potrebujete. Zagotovite vašim zaposlenim izkušenega vodjo projektov, vodjo skupin in tehničnega vodjo iz ekipe IT Studia, ki bodo na osnovi znanja za vodenje po klasičnih in agilnih metodologijah poskrbeli za ustrezno načrtovanje, koordinacijo in komunikacijo in ter pomagali pri oblikovanju produktivne in proaktivne ekipe. Skozi vse faze projekta poskrbimo za vse software korake, kot so specifikacija, dizajn, integracija, testing in deploy.

Kako poteka vodenje projektov?

Najprej skupaj z vami ugotovimo, katere metode upravljanja projekta in programske opreme so najboljše za vas. Lahko vam priskrbimo svetovalce, ki se spoznajo na vaša orodja ali pa vam pomagamo najti primere upravljanja projektov, orodja in programsko opremo, ki ustrezajo vašim potrebam. Nato naši vodje projektov skupaj z vami opredelijo projekt, ki je natančno usklajen z vašimi cilji. Faza odkritja in načrtovanja vključuje razporeditev človeških virov, proračuna, ocenjevanje, določanje mejnikov in določitev rokov za izvedbo načrta projekta. S strokovnimi nasveti omogočimo in poskrbimo:

  • da boste znali zahtevati prava sredstva,
  • da bo vaša ekipa primerno kvalificirana in velika,
  • da bodo vaše ocene projekta realne in
  • da bodo cilji in mejniki vašega projekta dosegljivi.

V času trajanja projekta naši svetovalci predvidijo in odpravljajo ovire ("scope creep", "feature bloat", ponavljajoče zahteve sprememb, podaljševanje časovnih rokov ipd.). Pomagamo vam, da se osredotočite na doseganje poslovnih ciljev, na izpolnjevanje ciljev projekta in na povečanje donosnosti naložbe. Ko dosežemo rezultate – seveda ob pravem času in v sklopu proračuna – opravimo pregled celotnega projekta in razvijemo načrt vzdrževanja, ki zagotavlja nadaljnji uspeh za vašo ekipo, tudi po tem ko je naša zavezanost k vašemu projektu že zaključena.

Zagotovite si dodatne informacije o vodenju projektov