O podjetju

O podjetju

IT Studio d.o.o. predstavlja skupino visoko usposobljenih neodvisnih IT strokovnjakov, usmerjenih predvsem v svetovanje, testiranje in zagotavljanje kakovosti.

icon-telco.gif
Produkti

Produkti

Odlikujejo nas leta izkušenj na področju zagotavljanja vrhunske podpore testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji z orodjem Telco Fulfilment Test Suite.

icon-telco.gif
Storitve

Storitve

Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo širokega nabora celostnih in posameznih IT in Telco storitev, vse od zasnove pa do implementacije rešitev.

icon-telco.gif
Reference

Reference

Odlikujejo nas leta izkušenj z razvijanjem rešitev za visoko odgovorne projekte v sodelovanju z največjimi IT in telekomunikacijskimi podjetji na svetu.

icon-telco.gif

Testiranje uporabniške izkušnje

Imate dober produkt in ste pripravljeni, da ga izboljšate?

Zagotovo se zavedate, da so detajli tisti, ki poskrbijo za spremembe. Ampak katere spremembe se bodo izplačale tako vam kot vašim strankam? Samo slepo ugotavaljanje, v katero smer se obrniti, ne bo dovolj. Testiranje uporabniške izkušnje vam podrobno razkrije, kakšno interakcijo imajo vaši uporabniki z vašo aplikacijo. Ta test odkrije problematične predele in jasno identificira, katera področja aplikacije delujejo dobro in katera ne.

Uvod v uporabnika usmerjen dizajn (user centered design) - prilagojen trening v izvedbi IT Studia.

Vsakodnevno se trudite, da bi dosegli in premagali konkurenco ter zadovoljili vaše uporabnike ter stremite k tehnikam, informacijam in navdihu, ki vam omogočajo dodano vrednost. Nobena skrivnost ni, da boljši dizajn pomeni tudi boljši produkt, v krajšem času in z manj truda.

V IT Studiu vam nudimo intenzivno teoretično in prakično izobraževanje na področju v uporabnika usmerjenega dizajna, ki ga vodijo strokovni poznavalci uporabniške izkušnje. Česa bodo vaši produktni vodje, oblikovalci in razvijalci deležni na našem izobraževanju:

  • spoznavanje teoretičnih osnov testiranja programske opreme za potrebe načrtovanja in oblikovanja (namen testiranja, testiranje uporabnosti/raziskava uporabnikov, priprava vprašanj in scenarijev za intervjuje, orodja in izvedba, iskanje intervjuvancev),
  • spoznavanje primerov dobre prakse in preverjene metode na področju UC dizajna,
  • spoznavanje načinov implementacije primerov UC dizajna,
  • usvajanje strategije za prilagoditev UC dizajna za vašo organizacijo,
  • praktičen primer testiranja uporabnosti na testirancih,
  • priprava poročil na podlagi rezultatov.

Sodelujte z našimi izkušenimi strokovnjaki in ustvarite kakovostne interakcije med vašim produktom in stranko.