O podjetju

O podjetju

IT Studio d.o.o. predstavlja skupino visoko usposobljenih neodvisnih IT strokovnjakov, usmerjenih predvsem v svetovanje, testiranje in zagotavljanje kakovosti.

icon-telco.gif
Produkti

Produkti

Odlikujejo nas leta izkušenj na področju zagotavljanja vrhunske podpore testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji z orodjem Telco Fulfilment Test Suite.

icon-telco.gif
Storitve

Storitve

Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo širokega nabora celostnih in posameznih IT in Telco storitev, vse od zasnove pa do implementacije rešitev.

icon-telco.gif
Reference

Reference

Odlikujejo nas leta izkušenj z razvijanjem rešitev za visoko odgovorne projekte v sodelovanju z največjimi IT in telekomunikacijskimi podjetji na svetu.

icon-telco.gif

Svetovanje

Naši strokovno podkovani in izkušeni svetovalci bodo kos vašim najzahtevnejšim poslovnim problemom na različnih področjih IT storitev: poslovne analize, vodenje projektov, zagotavljanje kakovosti, tehnično pisanje, tehnična podpora ali mentorstvo itd. Do vidnih rezultatov vas bomo pripeljali ne glede na kompleksnost vaših poslovnih ciljev.

Ekipo sestavljamo visoko usposobljeni strokovnjaki, ki svoje izkušnje in znanje uporabljamo za izvedbo pravočasno zaključenih projektov v okviru vašega proračuna. Naš končni cilj je vaše zadovoljstvo. Še več - naše znanje in izkušnje z veseljem delimo z vašimi zaposlenimi in ponosni smo, če se ob koncu sodelovanja lahko vaš celoten kolektiv pohvali z na novo usvojenimi sposobnostmi.

orascom.jpg
orascom.jpg
orange.jpg
orange.jpg
deutsche-telekom.jpg
deutsche-telekom.jpg
smm.jpg
smm.jpg
sij.jpg
sij.jpg
gradis.jpg
gradis.jpg

Sodelujmo – zagotavljamo vam obojestransko zadovoljstvo.