O podjetju

O podjetju

IT Studio d.o.o. predstavlja skupino visoko usposobljenih neodvisnih IT strokovnjakov, usmerjenih predvsem v svetovanje, testiranje in zagotavljanje kakovosti.

icon-telco.gif
Produkti

Produkti

Odlikujejo nas leta izkušenj na področju zagotavljanja vrhunske podpore testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji z orodjem Telco Fulfilment Test Suite.

icon-telco.gif
Storitve

Storitve

Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo širokega nabora celostnih in posameznih IT in Telco storitev, vse od zasnove pa do implementacije rešitev.

icon-telco.gif
Reference

Reference

Odlikujejo nas leta izkušenj z razvijanjem rešitev za visoko odgovorne projekte v sodelovanju z največjimi IT in telekomunikacijskimi podjetji na svetu.

icon-telco.gif

Storitve

Potrebujete IT storitve pa v vašem podjetju nimate posebej IT oddelka? Morda IT oddelek imate, ampak vam na specifičnih področjih primanjkjuje znanja oziroma kadra? Vam napake v omrežju onemogočajo tekoče delo? Se srečujete z ozkimi grli v procesu, občutite pomanjkanje zanesljivosti samih procesov in ne najdete primernih rešitev? Vas konkurenca občutno prehiteva? Če ste na vsaj eno izmed zastavljenih vprašanj odgovorili pritrdilno, je IT studio primerna izbira za vas.

Zavedati se morate, da samo vlaganje v tehnologijo ni dovolj. Tehnologije morajo biti uporabljene premišljeno, učinkovito in na način ter z namenom izboljšanja procesov in dodajanja vrednosti, nenazadnje pa morajo seveda tudi upravičiti strošek. Imeti morajo praktično in uporabno vrednost ter biti krojene za vas.

V IT Studiu se že več kot 10 let ukvarjamo z iskanjem in razvijanjem najboljših IT rešitev in z načini, kako te rešitve najučinkoviteje združiti s procesi in cilji posameznega podjetja. S proaktivnim pristopom in strokovnostjo ubiramo prave korake v pravo smer in natančno razumemo, kako uporabiti IT tehnologije v vaš prid ter pri tem ustvariti dodano poslovno vrednost. Na podlagi poznavanja in izkušenj z najboljšimi IT praksami vam bomo pomagali pri preoblikovanju vaših procesov in vam omogočili kar najučinkovitejšo izrabo informacijskih tehnologij. S pomočjo naših rešitev boste deležni izboljšanja v delovanju, razpoložljivosti in zanesljivosti sistemov, obenem pa vam bomo pomagali učinkovito reogranizirati delo ter znižati stroške. Izboljšali bomo vaše obstoječe rešitve, vam ponudili predloge za izboljšanje delovnih procesov in vam zagotovili takojšnje rezultate na poti do strateških ciljev. Poleg finančnega prihranka boste z implementacijo naših rešitev občutili tudi prihranek v času vašega podjetja, saj se vam z IT težavami in rešitvami ne bo treba več ukvarjati, ker bomo le-te v celoti prevzeli mi, pri čemer bomo karseda zreducirali odvečne procese in naloge. Vi pa se boste lahko popolnoma posvetili vašemu poslanstvu.

orascom.jpg
orascom.jpg
orange.jpg
orange.jpg
deutsche-telekom.jpg
deutsche-telekom.jpg
smm.jpg
smm.jpg
sij.jpg
sij.jpg
gradis.jpg
gradis.jpg