Slovenščina
O podjetju

O podjetju

IT Studio d.o.o. predstavlja skupino visoko usposobljenih neodvisnih IT strokovnjakov, usmerjenih predvsem v svetovanje, testiranje in zagotavljanje kakovosti.

icon-telco.gif
Produkti

Produkti

Odlikujejo nas leta izkušenj na področju zagotavljanja vrhunske podpore testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji z orodjem Telco Fulfilment Test Suite.

icon-telco.gif
Storitve

Storitve

Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo širokega nabora celostnih in posameznih IT in Telco storitev, vse od zasnove pa do implementacije rešitev.

icon-telco.gif
Reference

Reference

Odlikujejo nas leta izkušenj z razvijanjem rešitev za visoko odgovorne projekte v sodelovanju z največjimi IT in telekomunikacijskimi podjetji na svetu.

icon-telco.gif

NGOSS Test Suite

5+ let izkušenj s testiranjem
Netcraker NGOSS rešitev

NGOSSTS uporabljen kot rešitev za testiranje
dostave storitev v Deutsche Telekomu


Vrhunska podpora testnemu procesu dostave ip storitev v telco industriji.

Ste telekomunikacijsko podjetje, ki je trenutno v procesu All-IP Transformacije ali pa ponudnik storitev z že vzpostavljeno platformo za dostavo storitev (SDP)? Se srečujete s težavami, kot so napake v dostavi programskih rešitev, nekompatibilne rešitve znotraj infrastrukture, strah pred lansiranjem novega produkta oziroma nadgradnje omrežja/infrastrukture ter pomanjkanje kadra? Se vam poleg teh pojavljajo težave tudi v testnih okoljih? Morate npr. delo opravljati ročno in s tem povečujete možnosti za napake? Se srečujete s kompleksnimi rešitvami, zaradi katerih je zelo težko pojasniti proces, kar posledično pomeni počasno krivuljo učenja? Predvsem v večjih telekomunikacijskih podjetih se zaradi velikih ekip pojavlja težava s prevelikim številom možnih rešitev, zaplete pa se tudi zaradi proizvajanja nepotrebnih stroškov, ki so posledica neoptimiziranega in zato tudi dolgotrajnega procesa. Pogosto prihaja tudi do pomanjkanja dokumentacij in specifikacij ter do slabe in otežene komunikacije, ki je posledica nekontroloranih kanalov in potencialno predstavlja varnostne težave ter uhajanje informacij. Tudi pri sledenju obstoječim in preteklim testnim procesom nastajajo težave, ekipe pa se poleg tega srečujejo še s slabo tehnično podporo ter z nizko odzivnostjo samih dobaviteljev določene rešitve.

telco-test-suite-2-1.jpg
telco-test-suite-1-1.jpg

Testno orodje, kot ga še niste videli.

Z orodjem Telco Service Delivery Test Suite rešite vse omenjene težave. Zaradi centraliziranega sistema omenjenega orodja vam je na voljo enotna rešitev, ki pokrije celoten testni proces dostave storitev - tako testiranje programskih rešitev kot testiranje omrežne tehnike. Veliki prednosti orodja sta njegovo avtomatizirano izvajanje testnih procedur termožnost predefiniranja scenarijev, poleg tega pa vam omogoča tudi popoln nadzor ter sledljivost nad testnimi procesi. Enostavno in organizirano lahko vodite testne teame, detaljno dokumentacijo in specifikacije, zagotovimo pa vam tudi vodjo tehnične in vsebinske podpore. Zavoljo odzivnega help desk-a boste zaradi možnosti takojšnje rešitve morebitnih težav vaše delo lahko opravljali brezskrbno in nemoteno.

Ne tvegajte - odločite se za preverjeno učinkovito rešitev.

Telco Service Delivery Test Suite z BSS/CRM simulatorjem omogoča simulacijo procesa provizioniranja novih strank in produktov ter vsebuje funkcijo kontrole prednaročil in kontrole naročil. Slednja zajema kontrolo procesa naročila vključno z vsemi prodajnimi scenariji, kot je npr. menjava specifičnih delov naročila ipd. Izvajati je mogoče tudi kontrolo testnih podatkov, pri čemer lahko za namene preprečevanja konfliktov uporabe generirate poljubne skupine testnih podatkov in nadzor. S pomočjo Telco Service Delivery Test Suite orodja lahko izvajate nadzor nad omrežnimi resursi za namene preprečevanja konfliktov. Omogočena vam je tudi možnost uporabe kataloga storitev, ki sestavljajo komercialne produkte. Enostavno in učinkovito boste lahko nadzirali različne skupine uporabnikov in testnih ekip z dodeljenimi namenskimi testnimi okolji in pripadajočimi resursi, obenem pa si boste vodili celotno evidenco preteklih testiranj procesov za namene poročanja in analitike.

telco-test-suite-lepeza.png

Glavne lastnosti aplikacije:

 • BSS/CRM simulator
 • Kontrola prednaročil
 • Kontrola naročil
 • Kontrola testnih podatkov
 • Nadzor nad omrežnimi resursi
 • Katalog produktov
 • Katalog storitev
 • Nadzor nad skupinami uporabnikov
 • Nadzor nad testnimi ekipami z dodeljenimi namenskimi testnimi okolji in pripadajočimi resursi
 • Evidenca rezultatov testnih procesov
 • Test Automation Suite