Slovenščina
O podjetju

O podjetju

IT Studio d.o.o. predstavlja skupino visoko usposobljenih neodvisnih IT strokovnjakov, usmerjenih predvsem v svetovanje, testiranje in zagotavljanje kakovosti.

icon-telco.gif
Produkti

Produkti

Odlikujejo nas leta izkušenj na področju zagotavljanja vrhunske podpore testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji z orodjem Telco Fulfilment Test Suite.

icon-telco.gif
Storitve

Storitve

Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo širokega nabora celostnih in posameznih IT in Telco storitev, vse od zasnove pa do implementacije rešitev.

icon-telco.gif
Reference

Reference

Odlikujejo nas leta izkušenj z razvijanjem rešitev za visoko odgovorne projekte v sodelovanju z največjimi IT in telekomunikacijskimi podjetji na svetu.

icon-telco.gif

Analiziramo sedanjost,
razvijamo prihodnost


z vrednotami, izraženimi skozi integriteto, odličnost in kakovost.

icon-telco.gif

V jedru

s fokusom na vrhunski IT in QA podpori Telco industrije

Odlikujejo nas leta izkušenj na področju zagotavljanja vrhunske podpore testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji z orodjem Telco Service Delivery Test Suite, ki zaradi svojega centraliziranega sistema omogoča enotno rešitev za pokritje celotnega testnega procesa dostave storitev.

 

Z osebnim pristopom

Odnos s stranko ter razumevanje posebnosti in želja stranke, organizacije in sodelujočih na projektu je za nas ključnega pomena.

Natančno in zanesljivo

Izkušnje z razvijanjem rešitev za visoko odgovorne projekte nam omogočajo izvajanje natančnega določanja vlog za vse člane projekta.

S smislom za efektivo

S pomočjo naših naprednih in pametnih rešitev boste optimizrali stroške in bistveno prihranili upravljanju IT infrastrukture in storitev.

PREDANI SMO CILJEM IN MOTIVIRANI Z VAŠIM POTENCIALOM.

Ker je vaš problem naš izziv.

Obdani smo s preprostimi rešitvami, ki lahko znatno povečajo naše prihodke, moč, vpliv in uspeh. Težava je v tem, da jih ne vidimo. 

Vrhunska podpora testnemu procesu dostave storitev v Telco industriji. Preberi več >

Popolna rešitev za izvedbo konsolidiranega letnega poročila.
Preberi več >

Iščete pomoč pri obstoječem projektu ali pri grajenju nove programske opreme? Potem potrebujete pomoč strokovnjakov, specializiranih na področju dela z Java in .NET platformami. Naše spletne aplikacije, ki delujejo na Java ali .NET osnovi, zagotavljajo visoko kakovost, popolno varnost in dobro razširljivost. Preberi več >

Priložnost za poslovno sodelovanje

Se ukvarjate z dejavnostjo, sorodno naši? Ali pa morda potrebujete izkušnje IT strokovnjakov v obliki zunanjega sodelovanja? Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali.

IT Studio vam kot zunanji izvajalec nudi širok spekter IT storitev, s katerimi vam omogočimo, da pridobite:

  • zunanje, objektivno mnenje, nasvet ali predlog rešitve
  • dostop do znanj in ekspertiz naših izkušenih svetovalcev
  • začasno pomoč na projektu, kjer trajno zaposlovanje ni potrebno
  • možnost popolnega ali delnega out-sourcanja IT storitve

Partnerji:

Zaupajo nam

orascom.jpg
orascom.jpg
orange.jpg
orange.jpg
deutsche-telekom.jpg
deutsche-telekom.jpg
smm.jpg
smm.jpg
sij.jpg
sij.jpg
gradis.jpg
gradis.jpg

Edini pravi recept za uspeh je zagotavljanje kakovosti. Dober strokovni nasvet je lahko vaša vstopnica do izboljšanja poslovanja.